Produkty pro balsová síra (3)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Talha Blanco - Poctěná Vína

Talha Blanco - Poctěná Vína

TALHA BLANCO FICHA TÉCNICA: Denominace původu: DOP Alentejo Složení: Antão Vaz, Arinto, Perrum, Fernão Pires Vinifikace: Fermentováno v hliněných nádobách Alkoholický stupeň: 13o NOTY K VÍNU: Vzhled: Zlatý Vůně: Zralé ovoce (ananas) a pomerančová kůra Chuť: Minerální, s intenzivním a přetrvávajícím závěrem
Tierra Savia - Piu Amphora červené - vína

Tierra Savia - Piu Amphora červené - vína

ÁNFORA PIU Tinto FICHA TÉCNICA: Denominace původu: IGP Sierra Sevilla Složení: garnacha a tempranillo Vinifikace: Fermentováno s macerací v nádobách po dobu 1 měsíce v ánfoře Zrání: Zrání 10 měsíců na jemných kalech, pod květinovým závojem ve stejné ánfoře Alkohol: 14-14,5o NOTY CHUTI: Vzhled: třešňově červená Vůně: Svůdná, mocná ovoce s minerálními tóny Chuť: Atraktivní napětí v ústech a vysoce minerální